Вратарят на „сините“ Николай Михайлов обяви, че не одобрява неуважението, което според него ЦСКА 1948 е показал в седмицата преди двубоя, който „сините“ спечелиха с 3:0. Михайлов смята, че медийните изяви на футболисти и треньори от ЦСКА 1948 са били в повече дни преди мача и с казаното те са показали неуважение към Левски.

„Няма повод да говоря, искам само да кажа, че нашият план C е по-добър от техния план А. Силен мач за Левски, техният отбор няма да го коментирам. Последната седмица всеки даде от тях по пет интервюта – какво очакват, как го очакват, малко е неуважително. Ние уважаваме всеки съперник, включително ЦСКА 1948 – имат много добър отбор, но беше неуважително нещата, които излизаха последната седмица по медиите“, започна Михайлов.

„Не бяхме допълнително мотивирани от неуважението. Идват нови играчи всяка седмица, имаме много работа още. Боби и Ради (братята Цоневи) се включиха перфектно и допринесоха много. Ние излизаме всеки един мач за победа, знаете, че ние се борим за оцеляваме и ще продължаваме да го правим. Ние сме българи, трябва да има уважение към всеки един клуб, треньори и ръководство. В чужбина така съм възпитан и излязох да го кажа, малко в повече ми дойде“, допълни той.

„На този етап аз си оставам в Левски, концентрирал съм се върху играта и давам всичко от себе си. Естествено, че ще имаме и тежки резултати. Започнахме сезона с много въпросителни. Просто едно голямо браво на момчетата, треньорското ръководство и на феновете за подкрепата“.

„В Левски никога не се диша спокойно. Опитваме се максимално да направим атмосферата спокойна заради младите момчета. Важно е че има вече дълбочина в състава. Мисля, че до седмица-две ще изглеждаме още по-добре. Ако върна времето 3-4 седмици назад, ще видя голяма промяна. Естествено ръководството с трансферите, които направи, помогна доста“, категоричен е капитанът.

„По време на двубоя нямаше уважение. Аз просто исках да кажа, че изказванията преди мача от такъв тип не ги толерирам. На терена бяхме по-агресивни, можехме да вкараме още голове. За мое щастие запазих суха мрежа, победихме с 3:0, няма какво повече да коментирам. Много неща се изговориха. Левски в това състояние да им причини това, което причини днес… аз съм горд“.

„Аз не искам да навлизам в детайли, има много хора, които познавам от другия клуб. Не деля ЦСКА на числа, цифри. Важно е да спасим Левски, никой друг не ме интересува. Вярвам, че ще успеем. Дано най-накрая намерим генерален спонсор“.

„Мартин Камбуров го познавам отдавна. Четох му изказванията преди мача, че има страх в нас от него, че нямаме спонсор. Няма нищо лошо, уникален футболист, но днес не вкара гол. Взехме трите точки, вкарахме три гола, така че план C отива да празнува, план А да го мисли“, завърши шеговито Николай Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук