Играчът на мача в двубоя с ЦСКА 1948 Борислав Цонев говори след победата на неговия отбор пред медиите. Халфът отбеляза две от попаденията във вратата на съперника. Цонев обяви, че Левски е победил напълно заслужено. Полузащитникът смята, че всеки мач отборът трябва да играе по този начин, за да върне левскарския дух.

„Искам да поздравя всички фенове и да посветя гола на майка ми, която има рожден ден днес – да е живва и здрава, и на всички мои съотборници. Не знам как изглеждаше отвън, но се раздадохме максимално и затова ни се получи. Разбира се, имаше и доза късмет. Мисля, че заслужено победихме“, започна Цонев.

„Добре се чувствам в средата на терена, познавам брат ми, Спиерингс е страхотен футболист. Всички днес се представиха блестящо, дано да продължаваме така в следващите мачове и да се задоволим с победи“, добави той.

„Първият удар ми дойде спонтанно с едно докосване, втория гол вкарах от дузпа. Няма значение как е станало, важното е, че топката влезе в мрежата“.

„Важно е, че се поздравихме с успеха. Винаги съм искал да изпълнявам дузпи, ако имам доверието на футболисти и треньора, ще изпълнявам. Искам да благодаря на публиката, прекрасна атмосфера, много по-добре беше от предишния мач. Надявам се следващия мач пак така да ни подкрепят и се надявам да ги зарадваме“.

„Трябва всеки мач да играем по същия начин, да върнем левскарския дух. Това ще бъде супер“, каза още Борислав Цонев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук