Наставникът на Левски Георги Тодоров бе видимо доволен от заслужената победа на „сините“ над ЦСКА 1948 с класическото 3:0 на „Герена“. Тодоров разкри че Станислав Иванов не е започнал като титуляр, понеже се нуждаел от почивка.

„Радвам се, че победихме, защото това ще даде спокойствие на футболистите. Трябва да играем навсякъде офанзивно, не само на „Герена“. ЦСКА 1948 имаха положения, но те имат много опитни футболисти, така че закономернно стигнаха до тях. Радвам се, че успяхме да стигнем до успеха. Продължаваме напред. Трябва време момчетата да се обиграят“, каза Тодоров.

„Всеки се бори за мястото си. Смятам, че трябва да има конкуренция. Само преди месеци нямаше такава. Зависи от Божинов кога ще влезе в игра. Станислав Иванов имаше нужда от малко почивка, както и Илия Юруков. Те играха два мача с младежкия национален отбор. Това ще им се отрази добре и психически. Не сме в позиция да подценяваме, който и да е отбор. Надявам се да няма лъкатушения със силни и слаби игри. Няма място за подценяване, особено отбор като Ботев Пловдив“, добави треньорът на „сините“. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук