От „Герена“ съобщиха, че билетите за срещата от 6-ия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА 1948 вече са в продажба. Двубоят е в събота, 19 септември от 21:00 часа на „Герена“. Цената на пропуските за сектор „Б“ и „Г“ е 10 лева, за сектор „В“ – 15 лева, а за сектор „А“ – 17 и 20 лева.

„Сините“ публикуваха повече информация за продажбата на билетите в официалния си сайт:

„Уважаеми привърженици

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 6-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА 1948 в събота, 19 септември от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, могат да си закупят билети от днес, 16 септември до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и в мрежата на Eventim.

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор „STRABAG“, VIP: 100 лв

Сектор „STRABAG“, Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор „STRABAG“, Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на ПФК Левски призовава всички привърженици за спазване на физическа дистанция най-малко през 1 седалка или един метър и половина отстояние един от друг!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук