Отборът на Левски поднови тренировки след еднодневна почивка, съобщиха от „Герена“. Заниманието се проведе на помощния терен на стадион „Георги Аспарухов“, с което дадоха начало на подготовката си за предстоящия в събота домакински двубой срещу ЦСКА 1948.

Симеон Славчев тренира на пълни обороти. Полузащитникът получи неприятна контузия по време първия мач на „столетниците“ – срещу Берое. Тома Даске и Найджъл Робърта тренираха индивидуално.

Треньорският щаб заложи днес на серия от бегови упражнения, а в края тима бе разделен на шест отбора за игра на джитбол.

Стивън Петков и Радослав Цонев направиха своята първа тренировка с Левски. Това се случи по време на днешното занимание на „сините“. Очевидно е, че Цонев и Петков са в добра кондиция, тъй като тренираха на пълни обороти с останалите футболисти на Левски.

Вчера Стивън Петков парафира своя договор с клуба и бе представен. По-късно днес и Радослав Цонев ще подпише и ще бъде представен. Новината за неговото завръщане на „Герена“ бе съобщена още вчера от италианския Лече.

Очаква се двамата новопривлечени да бъдат на разположение на треньора Георги Тодоров и ще попаднат в групата на „сините“ за предстоящия двубой срещу ЦСКА 1948.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук