Играчът на мача според читателите на Gerena.bg Борислав Цонев, който при повторния си дебют със синята фланелка донесе победата на Левски над Етър с 2:1, сподели след срещата, че е много щастлив. 25-годишният полузащитник заяви, че победата е доста важна за младите момчета в отбора.

„Доста съм щастлив. Първи мач за мен. Първа победа от доста време на „Герена“. Радвам се за целия отбор, за всички футболисти, защото се вложиха максимално.

Тази победа е доста важна. Имаме доста млади момчета не казвам, че не могат да играят, но тези победи им трябват за по-голямо самочувствие. Надявам се да продължим с победите, защото за самочувствието на един футболист това е най-важно. Ако продължим да играем така, мисля, че ни предстоят още доста победи“, каза Цонев.

„Малко опит не ни достига в някои моменти. Нормално е. Има футболисти, които нямат толкова опит, но е важно да се раздават, да търсят победата. Днес я получихме. Със сигурност сега отговорността ми е по-голяма, когата аз бях млад имаше доста по опитни футболисти, които поемаха отговорността и за мен беше по-лесно. Виждате, че младите имат страхотни качества, борят се и е въпрос на време да покажат най-доброто от себе си“, сподели още халфът. 

„Очакванията ми са да победим ЦСКА 1948, все пак играем на Герена. Надявам се да покажем същата игра, да сме отново на това ниво да се поздравим отново с победата. Има какво да се желае в моята форма. Надявам се в следващите седмици да се подобрят нещата и да мога да помагам повече на отбора.

Разбира се, когато е паузата за националните отбори тогава ще мислим, ако решат да ме извикат, ще дам всичко от себе си, но сега съм концентриран в представянето си срещу Левски“, завърши Цонев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук