Ръководството на Левски обяви свободна продажба на билети за домакинството на Етър, което е насрочено за неделя от 21 часа. От клуба уточниха, че билетите ще се продават до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и в мрежата на Eventim. 

В неделя, 13 септември от 18:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор „STRABAG“, VIP: 100 лв
Сектор „STRABAG“, Блок 3 и 4: 20 лв
Сектор „STRABAG“, Блок 5, 6 и 7: 17 лв
Сектор Б: 10 лв
Сектор В: 15 лв
Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти, които все още НЕ СА ЗАЯВИЛИ присъствие за двубоя Левски – Етър, ще да могат да получат безплатна покана за мача от клубния магазин, но само в случай че има свободни места на трибуните. Поради изтичане на срока за заявка на онлайн билети не се гарантира запазено място на стадиона, при изчерпване на пуснатите в свободна продажба билети.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук