Борислав Цонев вкара изравнителния гол за Левски в контролата срещу Витоша Бистрица (1:1). След последния съдийски сигнал той сподели, че се чувства отново у дома. Полузащитникът разкри, че е имало интерес към него от чужбина и от България, но той се е завърнал в Левски, защото това е неговият клуб и на „Герена“ се чувства най-щастлив.

„Доста съм щастлив, че вече съм играч на Левски. Надявам се да съм здрав и да покажа това, на което съм способен. За мен последния един месец беше доста емоционален, върнах се вкъщи, приятно ми е и добре се чувствах. В началото от емоцията имат доста сила, но в края се изморих. Все още не съм напълно готов физически“, започна Цонев.

„Трябва да си концентриран и мотивирам всяка тренировка. Веднага се разбрах за подписването с господин Сираков. Имах малко проблеми с предишния си отбор, но ми се случиха бързо нещата. Надявам се отново с Ради (Радослав Цонев) да се съберем. Според мен може да помогне много на отбора. Има една година още в Лече и той не знае дали ще дойде“.

„Не сме говорили кой ще бие дузпите в официалните мачове, аз ще се радвам да ги изпълнявам. Разбира се, искам да играя за националния отбор. За мен обаче е най-важно да се представям тук на ниво и ако ме харесат да ме повикат“, заяви креативният халф.

„Преди подписа ми доста познати ми намекнаха да не отивам в Левски, но аз исках да помогна. Знам много добре каква е обстановката тук, така че веднага се съгласих“, разкри Боби Цонев.

„Надявам се да подобрим резултатите. До момента не са радващи. Предпочитам да не говоря преди мачовете, на терена се показва, надявам се да зарадваме феновете, които са много взискателни“.

„Имаше интерес към мен, но исках да играя в Левски, това е моят клуб, тук се чувствам щастлив. Търсиха ме и отбори от България. Едно голямо благодаря на феновете“.

„Доста бързо се сменят нещата тук, има доста нови хора – собственик, треньор, спортен директор. Условията са подобрени – фитнеса, залите за физиотерапия“.

„Искам да помогна на Георги Тодоров, знам колко му е трудно. Няма финансова яснота и доста футболисти си тръгнаха. Ще се опитам да дам всичко от себе си, за да помогна на него (Георги Тодоров), на отбора и на себе си“ завърши Борислав Цонев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук