Седмицата на Левски Паулиньо отговори на въпроси на феновете на клуба. Той заяви, че се чувства страхотно в клуба и в България. Паулиньо разказа пред PalmsBet, че се занимава и с бокс извън футбола.

„Играят футбол от 5-годишен. Баща ми ме заведе в една непопулярна школа. Така започна всичко. Чувствам се много щастлив в Левски. Още от първия ден всички ми подадоха ръка. Чувствам се като у дома си“, разкри Паулиньо.

„Напоследък виждам, че има позитивно развитие в българския футбол. Освен големите отбори, по-малките клубове също ми харесват и правят впечатление. Най-много съм научил от треньора си в Бразилия, който е треньор на националния отбор. Той е виновен за качването ми в мъжкия футбол. От него научих най-много в кариерата си“, добави той.

„Много важно да участвам в такъв мач като срещу ЦСКА. Наистина, всички мачове са важни, но атмосферата, която се създава, значението, което има за феновете и за нас на терена, го прави най-важният, най-добрият и най-чаканият за мен мач. Най-много харесвам мачовете с ЦСКА, в които вкарвам голове. Извън тях, мачът срещу Ботев, когато бях резерва, влязох, вкарах два гола и победихме с 3:2“, добави крилото.

„Извън футбола се занимавам с бокс. Това ме кара да се чувствам добре на терена и извън него. Забавлявам се Идолът ми във футбола е Роналдиньо. От дете гледам начина, по който играе и винаги съм му се възхищавал. Много харесвам България, още от първия ми ден се чувствам много добре тук. Дъщеря ми се роди тук. Настина, много харесвам вашата страна“, завърши Паулиньо.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук