Наставникът на „сините“ Георги Тодоров беше видимо довлен след първата победа на неговите възпитаници от началото на сезона. Левски победи с категоричното 4:0 новака в efbet Лига Монтана. Старши треньорът на „столетниците“ заяви, че е много доволен от представянето на футболистите си и се надява те да натрупат самочувствие за следващите мачове. Тодоров също така разкри, че едва ли ще има още напускащи играчи.

„Не само тази седмица, от началото, аз и друг път съм казвал, че момчетата се влагат в тренировките и тази победа беше нужна, за да се възнагради труда им. Надявам се самочувствието да нарасне през следващите мачове. Сега има прекъсване и ние можем да се организираме, да дойдат още футболисти и да окомплектоваме отбора“, заяви Тодоров.

„Много съм доволен от днешното представяне, диктувахме нещата на терена през целия мач. Тази победа е не само за мен, но и за целия екип. Искам да ги поздравя с победата и най-после и ние да се усмихнем“.

„Напускащите за месец и половина бяха 15, надявам се да няма повече. Следващата събота ще играем една контрола, която ще реши кой ще тренира с нас в бъдеще. След събота ще има ясното кой остава, но напускащи не трябва да има вече“, добави Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук