„На 3 август тази години лично от моята фирма дадох заем. Така бе редно. Момчетата бяха получили за последно своите възнаграждения февруари месец. Само в последните 3 години съм дал 440 хиляди лева за баскетбол. За да бъде доволен Степан Хиндлиян трябваше да обясним на цяла България откъде са парите. Когато искаш да помагаш го правиш без да се хвалиш. Относно лихвата – тя е минимална. Няма как да се даде заем без да има лихва. Сумата от 333 лева генерирана за тези 10 дни е върната с акт за дарение. Те се опитват да ме изкарат лихвар. Трябваше да бъда прозрачен и това ми доведе проблеми в семейството и ме скара с добър мой приятел. Той ми даде сумата месец преди това по друг повод – купуване на имот. Глобата от 5 хиляди лева в КАТ се плаща накуп, а след това се удържа от шофьора на съответната кола. Тези неща ронят имиджа на всички, които работят в Левски. Имам бизнес отношения с господим Манолов от 4-5 години. Аз исках заем и той е от преди 45 дни. Исках заема, който дадох да бъде запазен в тайна в рамките на 10 дни, за да не се стига до напрежение, но сега бяхме изкарани лъжци и какви ли не.“, разкри пък Папазов.

„Диспутът за екипировката беше голяма грешка от моя страна. Ние нямаме право да бъдем един срещу друг заради личните интереси на някои хора. Не е нормално левскари да застават срещу левскари. Който е добронамерен, има идеи как клуба да генерира приходи е добре дошъл. Винаги е по-добре разходите, които правиш да бъдат с левскари. Затова и се отказахме от една от най-добрите охранителни фирми. Защото излязоха снимки, че повечето им охранители са фенове на ЦСКА. Противоборството сред левскарите трябва да изчезне. Аз смятах, че е възможно. Към 26 август обаче явно е невъзможно. Дори и един човек да е разколебан заради противоборството на фракциите е загуба за Левски, двама – още по-голяма загуба“, допълни Папазов.

„На една от срещите с феновете, мисля, че беше 4 май реагирах остро срещу Дани Стрезов. Оттам започнаха моите лични проблеми с феновете. Извинявам се за изказа си. Това, че съм постъпил просташки не ме прави лош, а невъзпитан в даден момент. Не е важна цифрата, с която някой помага, а присъствието, жестът. Футболистите могат да играят слабо, да не радват „синята“ общност, но трябва да им бъде благодарено за морала. На тях трябва да се благодари, а нека ме псуват мен феновете. Вярвам, че Левски ще успее. Сигурно и преди 50 години е имало проблеми. Ако можеш да бъдеш полезен за просперитета на Левски – заповядай, но вътрешни боричкания между феновете не трябва да има. Финансовото ми състояние, в което съм влязал в Левски ще бъде абсолютно същото и като изляза“, заяви той.  

„Нека хората да бъдат коректив и да бъдат срещу мен, ако това ще доведе до градивна критика и развитие на Левски. Тук няма какво да мерим, а да опитаме да генерираме колкото се може повече с средства с повече хора. Когато усппеем да постигнем финансов резултат два пъти по-важна е цифрата на хората, които участват. Защото тогава ще можем да покажем на рекламодателите какво е Левски за тази държава“, каза Тити.

„Имахме предварителни разговори за Ната. Условията бяха добри за Левски. Всеки клуб се стреми да продаде свой футболист в чужбина, за да вземе повече средства. Единственият, който ще води вече преговори за Ната е Наско Сираков. Ние имаме остра нужда от играчи на терена. Трябва да вървим стъпка по стъпка“, обясни Папазов.

„Имам морален ангажимент към Наско Сираков. Жертвах лятото на семейството си заради това. От 1 септември обаче имам ангажимент и към баскетболния отбор. Моите ангажименти към баскетболния тим не пречи на работата ми и помощта, която оказвам на футболния клуб“.

„Лесно е да се съди един треньор. На 10 юни Георги Тодоров дойде в много тежък за Левски момент. Не знам какво ще бъде неговото бъдеще. Темата за смяна на треньора на този етап не съществува“, допълни Тити.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук