Легендата на „сините“ и собственик на клуба Наско Сираков даде ясно да се разбере, че има пълно доверие на Константин Папазов и изпълнителния директор Павел Колев, които в последно време бяха атакувани в социалните мрежи от „сините“ запалянковци.

„Имам пълно доверие към Тити Папазов и Павел Колев. Въпросите зададени във Фейсбук трябва да получат своите отговори, но не трябва да превръщаме Левски в говорилня. Разбрах, че имало въпроси за акциите на Тити. След като един път съм го обявил няма никакво значение кога ще стане технологично. Той може да се чувства съсобственик на този клуб. Окрупняването на акциите изисква време. По всяка вероятност в следващите седмици ще ги докараме до 31 процента и ще бъдат прехвърлени на Тити“, каза Сираков в началото на пресконференцията.

„Не съм отказал на нито един фен, привърженик да говоря, да го изслушам. Всеки един от тях е добре дошъл да задава своите въпроси към мен, към Павел Колев. Продължавам да съм оптимист за бъдещето. Давам си сметка, че в тази трудна ситуация в световен мащаб са страшно много негативните неща, които се случиха и те се отразиха на Левски. Това обаче не ме обезкуражава. Убеден съм на 100%, че ще успеем и Левски ще го бъде“, допълни Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук