Наставникът на „сините“ Тодоров бе видимо афектиран след загубата от Царско село. Той заяви, че не е на „Герена“, за да търпи нападки.

„Липсата на достатъчно хора е най-големият проблем. Матео дойде преди две седмици, той не е готов за цял мач. Нямам друг. Като стане една такава промяна и всичко се обърква. Илия Юруков три дни не е тренирал, не можа да издържи. За съжаление, не мога да бъде недоловен, стараха се. Това ни е моментното състояние. Ако някой смята, че може повече, да заповяда“, каза Тодоров. 

„Аз съм дошъл тук да помогна колкото мога, а някой тук да ми казва… с нищо не съм обидил аз клуба, за да получавам такова нещо. Трябва проектно да се гледа на нещата. Имаме 4 младежки национали, които виждате в какво състояние са. В средата на терена имаме един Стайн, ако не е той, не мога да си представя как ще играем. Аз съм дошъл да помагам… аз не съм от много търпеливите хора“, заяви Тодоров.

„На тренировките момчетата тренират добре. Но по време на мачовете се допускат много грешки. Прекалено много брак се допуска, трябва да се изчистят тези неща. Много трудно ще преодолеем това нещо“, добави Тодоров.

„Аз не съм дошъл тук, не съм правил селекцията, за да търпя някакви упреци. Да, естествено от феновете. Нека бъдем коректни. Да видим състоянието и да си направим трезва оценка“, добави Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук