„Доволен съм от точката, особено с оглед на развоя на мача. Допуснахме много наивни грешки. Чувстваше се неувереност в отбора. С 10 човека успяхме да вземем точката. Ако Робърта беше вкарал, можеше и да победим. С труда, който полагат играчите, заслужавахме и друг резултат.“, заяви треньорът на Левски.

„На полувремето им казах, че не искам да виждам такива неуверени хора. Няма причина да са неуверени. Сега им е времето да покажат най-доброто. Трябва да търсим позитивното. А то идва с резултати, защото нашата публика е особена.“, заяви още наставникът.

„Нужно е време да се сработят всички. Има притеснение. Рано или късно ще има резултат. Те се влагат на тренировките. То е до късмет, до шанс и до майсторство. Аз съм убеден, че всеки иска да вкара. Имахме възможност да спечелим мача, но не успяхме.“, добави Тодоров.

„Ще си говорим в съблекалнята. Трудно се променят характерите. Ще видим в следващите дни дали ще има трансфери. Нуждаем се от хора в защита. Видяхме Матео влезе да играе отзад. Не съм убеден в неговите качествата в защита. Днес се справи добре.“, добави специалистът.

„Щом вкарахме гол значи се получи нещо. Може би и факта, че Паулиньо мина да играе зад Робърта. Паулиньо е много добър играч.“, добави треньорът.

„Много съм доволен от момчетата. Не виждам повод за притеснения.“, заяви още той. „Обстановката е много по-спокойна. Нужна е голяма промяна. Много от момчетата искат да се докажат в Левски“, заяви още той.

„Ники Михайлов е отличен. Футболист на годината беше. Пожелавам му да бъде отново. Той е един истински капитан. В тази обстановка човекът не се чувства комфортно, но стисна зъби.“, добави Тодоров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук