Халфът на „сините“ Симеон Славчев, който си отбеляза автогол, а след това се и контузи при загубата от Берое с 0:2, използва личния си профил в социалната мрежа Facebook, за да се извини на привържениците на Левски, както и да им благодари за подкрепата, която са му оказали.

Ето какво написа Славчев:

Благодаря на всички сини фенове за подкрепата! Извинявам се на Вас, че Ви подведох, подведох съотборниците си, треньора и себе си! От голямото си желание да помогна на отбора, взехме неправилното решение да играя и контузията на бедрото се поднови! Извинявам Ви се и Ви обещавам, че ще се върна по-силен, по-мотивиран и готов да играя за Вас и за Левски!

Не толкова ситуацията с автогола ме боли, а че с течение на мача усетих, че отново няма да мога да бъда с Левски в този труден момент и скоро няма да мога да играя за Левски! Боли ме, защото Левски е единственият клуб в кариерата ми, в който съм искал истински да бъда, да играя за Клуба без задни мисли за пари и развитие на кариера! Житейският ми път и този на ФК Левски явно са осеяни с трудности и препятствия в този момент, но аз съм сигурен, че след всяка буря изгрява слънце! Аз имам нужда от Левски, Левски има нужда от мен! Само Левски и скоро ще се видим на терена!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук