Ръководството на „сините“ използва клубния сайт, за да обяви кои от феновете на клуба ще имат право да посетят домакинския мач на Левски срещу Беро (Стара Загора). Ето какво написаха от „Герена“:

Във връзка със заповед №РД-01-452/04.08.2020 г. на министъра на здравеопазването, разрешаваща провеждането на срещите от Първа лига пред публика, при заетост до 1000 души на сектор, Ви уведомяваме, че на двубоя от 1-ви кръг на Първа професионална лига срещу „Берое“ днес, 10 август, от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще могат да влязат САМО притежатели на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. закупени до 23:59 часа на 6 август 2020 г.

Привържениците, закупили своите абонаментни карти след този срок, ще получат билет за Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, който ще могат да вземат от официалния магазин на „ПФК Левски“.

Поръчалите своите абонаментни карти ОНЛАЙН след 17:30 часа на 7 август, петък НЯМА да могат влязат на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за срещата с „Берое“.

С оглед на ограничения капацитет на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ във връзка с противоепидемичните мерки, Ви информираме, че билети в свободна продажба няма да бъдат пускани.

Колекционерските билети за мача срещу „Берое“ остават в продажба. Всеки привърженик, който иска да подкрепи клуба, може да си закупи колекционерски билет от ТУК.

Един за всички, всички за „Левски“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук