Страши треньорът на „сините“ съобщи на пресконференцията, която даде днес на стадион „Георги Аспарухов“ преди старта на новия сезон утре 10.08.2020г., че гръцкият защитник Йоанис Каргас е изявил желание да напусне Левски. Такова е желанието и на неговия мениджър.

„Каргас има желание да напусне. Благодаря му за времето, в което работихме заедно. Той се раздаваше във всяка една тренировка, всеки мач. Дори вчера беше готов да играе, но има неща с неговия мениджър. Не е за него изгодно. Има и болки в коляното. Той и преди го болеше, но превъзмогваше всичко. Ще се радвам, ако намери отбор и бъде по-щастлив. Тук не му беше лошо. Не се сърдим на никого“, добави той.

По отношение на Холмар Ейолфсон Тодоров заяви, че не го е виждал досега на тренировки и не знае къде е. Затова спокойно може да бъде включен в списъка с напускащите.

„Аз не съм виждал Холмар. Най-вероятно е в групата на напускащите. Явно смята, че ние сме слаб отбор и не му се играе в слаб отбор. Аз не смятам така“, заяви Тодоров.

Всички други футболисти, за които се спекулира за техни трансфери, ще бъдат на разположение на треньора за утрешния мач.

След объркания минал сезон понастоящем Тодоров се опасява, че ще бъде много трудно за краткото време, с което разполагат футболистите да влязат в необходимата форма.

Наставникът беше видимо спокоен и оптимистично настроен за утрешния двубой и за настроението и мотивацията на неговите възпитаници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук