Фракцията „Ултрас Левски“ излезе с официална позиция, свързана с вчерашната среща на Надзорния съвет, Управителния съвет и фенове на „сините“, провела се на „Герена“. Организираните фенове отправиха критики към ръководството за „проспаните“ два месеца и призоваха всички привърженици на клуба да възобновят по най-бързия начин кампаниите, които биха били полезни за „сините“.

„На вчерашната среща между ръководството на ПФК Левски и представители на различни фенски организации и сдружения беше обяснено текущото състояние на клуба. Най-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в сила драстично редуцираният бюджет на клуба и по този начин ще спре главоломното нарастване на нашите дългове въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този начин ролята на феновете ще стане още по-ключова, защото в процентно отношение сумата, която всички ние заедно генерираме в помощ на любимия си клуб, ще се покачи неимоверно“.

„Темата за генерален спонсор беше широко обсъдена и стана ясно едно нещо – към момента такъв няма, няма яснота дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, ако продължаваме да чакаме. Точно затова отправихме критика към ръководството за „проспаните“ два месеца, защото на синята общност бе дадено едно привидно спокойствие, че нещата са наред, а те всъщност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да възобновим по най-бързия начин кампаниите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините фенове – месечната вноска към НАП“, се казва в позицията на „Ултрас Левски“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук