Бившият финансов директор на Левски Константин Баждеков ще се завърне на „Герена“. Това призна самият той пред колегите от „Тема спорт“. По неговите думи той вече е провел разговор с Наско Сираков, като двамата са обсъдили варианта Баждеков да стане член на Управителния съвет на „сините“.

Очаква се тази седмица да бъде гласуван съставът на новия УС на Левски, като освен Баждеков в него най-вероятно ще влязат Павел Колев, Минко Герджиков, Илия Христов и Ивайло Цветков – Нойзи.

„Дали ще стана пак част от Левски, може да реши само Надзорният съвет. Ако имат нужда от мен, с радост ще се съглася да се върна в клуба. Имам разговори с Наско Сираков, водихме такива и по време на Общото събрание на Левски. Вярвам, че той ще успее да извади клуба от тази ситуация. За да го направи, трябва да има подкрепата на всички левскари. Той е обединителна фигура. Аз ако мога да съм полезен, с радост ще помогна. Важното е да се конструира новата управа, която с действията си да изведе Левски там, където му е мястото. Мисля, че това може да се направи. Със Сираков сме си помагали много пъти, имали сме и доста успехи. Е, не са липсвали и тъжни моменти, но те са, за да се преодоляват и след това да се върви нагоре“, каза Баждеков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук