Халфът на Левски Симеон Славчев е приел всички условия на ръководството на „сините“, които са му били предложени и е заявил своето категорично желание да остане на „Герена“ и през следващия сезон, научи Gerena.bg

Както вече стана ясно, в клуба беше въведен таван на месечните възнаграждения – 10 000 лева. Славчев вече ще получава по толкова, за което се е разбрал с Наско Сираков. Мажоритарният собственик на Левски трябва да се справя с редицата проблеми, продиктувани от факта, че липсват спонсори. Легендата провежда индивидуални разговори с всеки един от футболистите, разяснявайки им ситуацията и съобщавайки им неприятната новина за орязването на заплатите им.

Както вече стана ясно, Франко Мазурек е поредният, който напуска „Герена“. Аржентинецът се е разбрал с Левски да разтрогнат по взаимно съгласие, като той няма да предявява претенции към „сините“, а те се ангажират да платят всичко дължимо към него до края на годината. Очаква се да стане ясно бъдещето и на Найджъл Робърта, Стайн Спирингс, Холмар Ейолфсон и Паулиньо. „Сините“ се надяват да ги трансферират, за да получат така нужните постъпления в клубната каса, с които Левски да може да продължи напред. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук