Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори днес за бъдещето на клуба. Пресконференцията на легендарния нападател се проведе днес в 11:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Вижте цялата пресконференция във видеото:

При старта на пресконференцията ръководството на Левски представи специален клип, който дава началото на нова дарителска кампания в помощ на „сините“. Наско Сираков се обърна с апел към всички българи живеещи у нас и в чужбина да подкрепят клуба в този тежък момент, като заяви, че само обединени феновете могат да върнат Левски към корените му.

„Левски е „Отбора на народа“ и това го доказаха феновете с даренията си. Унизително състояние до което е докаран любимия ни отбор е плод на лошо управление в последните 10 години. Сигурен съм, че всички заедно да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да изправи на крака този велик клуб. Врявам, че с общи усиля това ще се случи“.

„Трансферният прозорец все още не е отворен на доста места. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме да можем да покрием финансовата дупка, която се отвори между февруари месец и сега. Ние забележки към футболистите и персонала нямаме. Всички проявяват разбиране. Смятам, че ще се договорим с всички футболистите, които искаме да останат в клуба“.

„Всички са наясно, че ножът е опрял в кокала. Не спираме да работим по различни идеи. Странното е, че спонсори и рекламодатели, които сами ни търсиха в последно време се оказаха със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес на клуба. Призовавам феновете да положат усилия в закупуването на абонаментни карти. Разчитаме много на това перо“. 

„Левски няма проблем с лиценза. Това е целенасочено – пускането на невярна информация. Дължим на Румен Чандъров някаква сума за Здравко Димитров. Феновете трябва да си сигурни, че в Левски няма да има тирета, запетайки, точки и т.н. Левски няма проблем с лиценза. Може да има проблем с европейския лиценз за догодина. Той може да се появи до 31 юли“.

„Вчера имахме повече от 2 часа разговор с голяма част от фракциите. Посланието ми към всички тях е, че каквото и разделение и разногласие да има помежду им единствено заедно можем да помогнем на Левски. Всяко едно задължение може да бъде предоговаряно, но колкото по-бързо решим този въпрос, толкова по-бързо ще решим бъдещето на Левски. Ако трябва ще играем с юноши и собствени кадри, но Левски ще го бъде“. 

„Акциите на Тити са още в мен. Заради болестта му не успяхме да му ги прехвърлим. Следващата седмица, ако тестовете му са отрицатели ще задействаме тази процедура. Наистина тези акции са предвидени за продаване“, заяви Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук