Един от големите акционери в Левски Константин Папазов написа в социалните мрежи, че е дал положителна проба за коронавирус. Той изказа съжалението си, че в този тежък за клуба период трябва да е под карантина, но призова левскарите да не се примиряват със ситуацията и да продължат да помагат на отбора.

Ето и цялото съобщение на Тити Папазов без редакторска намеса:

„На този ден точно преди 43 години почина моя дядо, ген. Костадин Чешмеджиев. Това е човекът на когото съм кръстен. Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски, изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.
Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.
Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук