Найджъл Робърта: Левски е най-големият клуб в България

Нападателят на „Левски“ Найджъл Робърта бе избран за Футболист №1 на 28-ия кръг на Първа лига в анкетата на „Пресклуб България“. Нидерландецът събра 9 гласа, оставяйки далеч зад себе си Вандерсон от „Лудогорец“ – 6 гласа, Петър Атанасов от „Ботев“ (Враца) с 2 гласа и Радослав Василев от „Арда“  и Пламен Гълъбов от „ЦСКА-София“ с по 1 глас. В допитването участиие взеха 19 футболни треньори.

„Не знам какво стана през второто полувреме на мача срещу Славия. Всичко се обърка и загубихме. Тази загуба трябва да я забравим максимално бързо. Сега трябва да се концентрираме върху предстоящия мач срещу Лудогорец и да дадем максимума, на който сме способни“, сподели Робърта.

„Зависи от това Левски дали ще приеме евентуална оферта за мен. Ако пред мен се открие възможност, да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че не само за мен, а и за Левски ще бъде добре да се осъществи този трансфер. Разбира се офертата трябва да бъде от финансово естество добра, както за Левски, така и за мен. Също така аз трябва да бъда заинтересован от нивото на отбора“, добави той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук