Като акционер на ПФК „Левски”, Папазов обяви в интервю за NOVA, че са платени 143 000 лв. дългове към НАП, както и заплатите до януари.

„Това е магия – трябва да го чувстваш, да се сраснеш с нея. Вчера си тръгна Нашименто. Купих му фанелка, целунах го и му се извиних, защото „Левски” не е бил коректен. Деян беше с капитанската лента в съблекалнята. Аз му казах: „Не я махай цял живот. Утре може да не е на ръката ти, но ще е в живота ти”. Искам всички да разберат, че когато „Левски” е добре, държавата също е добре, защото 60% от населението е щастливо”, сподели той.

За него придобиването на акции на клуба са знак на изключително уважение от страна на Наско Сираков. 

„След Гунди, за мен, на второ място е Наско Сираков. Той е незабравим. Има неща, които остават за цял живот. Тези акции са на хората. Те не носят дивидент. Господ слезе на земята! Мога да гарантирам, че Наско Сираков, аз, всички, които обичат „Левски“, имаме генерална концепция за бъдещето. Държим обаче някой да ни помогне за тези 5 млн. лв.”, каза акционерът и призова големите компании да дарят средства за клуба. Папазов не изключва и опцията „фалит” за клуба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук