Ръководството на Левски използва официалния сайт на клуба, за да информира информация феновете за възможността да се сдобият с билет за мача срещу Славия в събота. Заради мерките свързани с коронавируса, на двубоя ще могат да присъстват единствено притежатели на абонаментни карти, а билети в свободна продажба ще бъдат пуснати само ако притежателите на карти не заявят присъствие в указания срок.

Ето и цялата информация от „сините“:

Уважаеми привърженици,

Във връзка със заповед РД-09-616/15.06.2020 г. от Министерството на младежта и спорта, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига и турнира за Купата на България при заетост до 1000 зрители на сектор, на срещата от 29-ия кръг на Първа лига между „Левски“ и „Славия“ на 4 юли, събота от 18:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

От днес 30 юни до 2 юли притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ с работно време от 10:00 до 19:14 часа. Притежателите на абонаментни карти, които НЕ ЗАЯВЯТ присъствие на стадиона в указания срок няма да имат запазено място за мача със „Славия“, а освободените седалки ще се пуснат в свободна продажба.

Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 23:59 часа на 2 юли на email: club@levski.bg чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика). Онлайн билетите ще бъдат изпратени на подателите по email най-късно до петък, 3 юли и следва да бъдат принтирани или свалени на смартфон при показване на входовете на стадиона.

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата със „Славия“ да заявят своя отказ на email: club@levski.bg  или на телефон +35928477958 най-късно до 23:59 часа на 2 юли чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика).

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата със „Славия“.

Уведомяваме Ви, че временно се преустановява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г.

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

“ПФК Левски” ще уведоми допълнително своите привърженици относно свободна продажба на билети за двубоя със “Славия”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук