Собственикът на „сините“ Наско Сираков говори пред Канал 3. Той заяви, че към този момент резултатите на отбора не са най-важното нещо – по-важно е да се добие представа с какво „столетниците“ разполагат. Сираков заяви, че единствено Иво Тонев от всички собственици на Левски до момента е имал нужната спортна експертиза, за да назначи правилните хора в клуба.

„Не се приемам чак толкова на сериозно като собственик. Искам всички левскари по света да се чувстват собственици. Искам нещо значително да постигнем“, започна най-добрият голмайстор в историята на Левски.

„В един клуб като Левски, с такава фенска маса и популярност, най-нормалното е успехът да е на всички. Преди като спортен и изпълнителен директор съм приемал загубите като лични и като главен виновник“.

„Ще почнем да създаваме български футболисти. Това е най-правилното, печелившото и най-евтиното за клуба. Ще ги създаваме с правилна работа, още от деца, както преди сме го правили“.

„Това, че тук е валяло златен дъжд през последните години и въпреки това резултатите са плачевни показва ,че и с много пари може нищо да не се направи. Ще тръгнем по съвсем различен път с хора, които мислят еднакво“.

Вижте цялото интервю във видеото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук