Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви ексклузивно пред предаването „Код Спорт“, че клубът е готов на крайни мерки в претенциите си за справедливо разпределение на парите за телевизионни права. Легендарният нападател е категоричен, че „сините“ не се плашат от война и са наясно с последиците, но няма да превиват глава пред неправди. Сираков говори 40 минути по всички актуални теми на клуба. Интервюто ще се излъчи в неделя от 12,30 часа по TV+.

Gerena.bg напомня на своите читатели, че преди няколко дни БФС обяви, че е получил три оферти за ТВ правата на футболното първенство за сезоните от 2021/22 до 2025/26. Едната е била на стойност 200 000 лева на сезон, другата – за 3 млн. лева на сезон и третата – за 6,5 млн. лева на сезон. Сумите са без ДДС.

Изпълкомът е гласувал да бъде приета най-високата оферта, която е от телевизията, излъчваща и в момента родния шампионат. За следващите пет години тя ще плати общо 32,5 млн. лева, обявиха от централата.

От Националния клуб на привържениците на Левски светкавично излязоха с остра реакция във връзка с подновяването на договора за телевизионните права в българския клубен футбол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук