Треньорът на Левски каза на глас това, което всъщност е обществена тайна през последните месеци. Някои от футболните отбори у нас тренираха нелегално по време на извънредното положение и карантината заради разпространението на коронавируса.

64-годишният специалист смята, че това е причината ЦСКА-София да изглежда по-добре физически във вчерашния мач. Той завърши 3:3, а Левски допусна изравняване за крайния резултат в края на двубоя.

„ЦСКА-София ни превъзхождаше, бяха по-свежи и по-бързи. Ние играем уморено. Последните две смени на Станислав Иванов и Паулиньо бяха продиктувани именно от умора. За мен има отбори, които не са спирали да тренират през тези три месеца.

Като гледам Берое, защото за мен това е един от най-добрите отбори в момента. А и трите мача на ЦСКА-София на каква скорост играха… Комплименти, но има и друго. Нашите хора в Левски действително са изпълнявали препоръките на НОЩ и само 2-3 седмици са тренирали. През другото време са били във фитнеса. Играчите ни са уморени, виждам ги и на тренировка. Това води и до липса на настроение в подготовката“, заяви Тодоров.

За ЦСКА-София имаше информации, че на Панчарево се водят тренировки въпреки ограниченията заради карантината. Бяха разпространени дори и снимки, но от „червения“ клуб категорично отрекоха това да е истина.

За Берое също имаше подозрения, че се водят нелегални занимания.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пък си призна, че футболистите са се събирали да тренират на групи, преди това да е позволено. При „белите“ имаше случай на коронавирус – Емил Виячки.

Георги Тодоров припомни, че в Австрия за подобни нарушения имаше отнемане на точки за някои отбори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук