Временният треньор на „Левски“ Георги Tодоров даде пресконференция преди утрешния мач на „сините“ срещу „Арда“ в Пловдив.

Той бе категоричен, че не е имал и миг колебание да поеме тима в момент, когато ръководството прави всичко по силите си да стабилизира клуба, а привържениците даряват и последните си пари. Георги Тодоров, който днес празнува 64-ия си рожден ден, си пожела победа в утрешния двубой като подарък за празника.

„Много е кратък периодът, за да се прави каквото и да е било. Искам да се промени играта в средата на терена и да се държи повече топката, защото ние сме „Левски“. Когато няма победа отборът, нормално е футболистите да бъдат затормозени психически. Това е проблем. Сигурно не им е леснo, но затова говорим за професионализъм. Те трябва да улеснят ръководството за събирането на средствата. Много трудно можем да играем атакуващ футбол, когато топката е назад. Няма широчина в отбора. Това също е проблем. Трябва да играем комбинативен футбол и да се надиграваме. Мисля, че футболистите са много добри, но това се показва на терена. Не съм щастлив, че се върнах отново. Това означава, че нещата не са се случили. Вярвайте, през тази годината в клуба наистина всичко беше на ниво. Отдавна не е имало такива условия. За съжаление, отново се връщаме на изходна точка. Още не сме говорили за целите. Наско ми се обади и ме попита дали мога да помогна. Естествено, че няма как да му откажа, защото хората в момента даряват и последните си пари. Аз съм от два дни. Мога да кажа, че някакъв живот се върна в отбора. Виждам някакво настроение. Правят ми впечатление някои неща. Аз няма да пренебрегна никого. Независимо дали му изтича договорът“, коментира Тодоров.

„С Наско сме говорили за около 5 минути. Вчера имахме малко по-дълъг разговор. Една къща се строи от основите, а не от комина. Такъв дисбаланс… Не искам да коментирам. Щом съм приел, аз си нося кръста. Имаме двама централни защитници с по 7 картона и единият има проблем, но стиска зъби. Колкото мога, ще помогна. Много е важен мачът утре. Обстановката и настроението в отбора водят до победи. Повярвайте ми. При загуби започват да се търсят виновници. Достатъчно гледахте мача с „Локомотив“ и можете да направите оценка какво не се е получило. Аз обаче да коментирам това, не е коректно. Не е коректно към Петър Хубчев. „Арда“ е добре групиран отбор. Играят много организирано в защита и играят на контраатака. Имат добри изпълнители на статични положения. Ние трябва много да искаме победата, за да я постигнем. Не покажем ли добра игра, много трудно ще стане. Може да стане нещо случайно, но след това няма да ни чака нищо хубаво“, допълни наставникът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук