„По предложение на Тръст „Синя България“ и след широка подкрепа от големите сини организации“ Петър Ганев ще бъде кандидатът от „фенската квота“, който трябва да влезе в Надзорния съвет на Левски след Общото събрание на акционерите на 17 юли.

Ето какво пишат от Тръста в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук“

Уважаеми привърженици,

По предложение на Тръст „Синя България“ и след широка подкрепа от големите сини организации кандидатирахме Петър Ганев за член на Надзорния съвет на ПФК „Левски“. Петър Ганев ще бъде лицето, което ще заема т.нар. „фенска квота“ в НС. Изборът за нов Надзорен съвет ще се осъществи по време на Общото събрание на акционерите на ПФК „Левски“ АД на 17-ти юли. Името на Петър Ганев вече е вписано в поканата за отчетно-изборното събрание на Дружеството.

Петър Ганев е старши изследовател в Института за пазарна икономика, в който работи от 2007 г. Интересите му са в областта на развитието и икономическия цикъл, публичните финанси и ролята на държавата, регионалното развитие, свободните пазари и неравенството. Ганев е председател на УС на Българската макроикономическа асоциация в периода 2016-2017 г. Автор на множество статии с икономическа тематика. Бивш член на Управителния съвет на Тръст Синя България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук