Ръководството на Левски обяви колко от привържениците ще могат да присъстват на живо срещата срещу Лудогорец в петък /5 юни/. През този сезон се продадоха рекордно количество абонаментни карти и виртуални билети, но стадионът ще е отворен само на 30% от капацитета си по заповед на министъра на здравеопазването. Закупените виртуални билети са над 13 хиляди, но техните притежатели няма да могат да присъстват на стадиона. Първият мач за „столетниците“ при подновяването на шампионата ще може да бъде посетен от едва 4915 левскари, закупили абонаментни карти.

Ето какво написаха в официалния сайт от Левски:

Във връзка със заповед РД-01-289/02.06.2020 г. от Министерството на здравеопазването, с която се разрешава присъствие на публика на мачовете от първенството на Първа лига при заетост до 30 % от капацитета на стадиона, на двубоя от 25-ия кръг между „Левски“ и „Лудогорец“ на 5 юни, петък от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ могат да присъстват притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. при следните условия:

– От 15:00 часа на 3 юни до 19:14 часа на 4 юни притежателите на абонаментни карти трябва да вземат билет срещу предоставяне на своята карта в официалния магазин на ПФК „Левски“ и касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“

– Желаещите да заявят онлайн своя билет могат да го направят до 19:14 часа на 4 юни на email: club@levski.bgчрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика)

– Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата с „Лудогорец“ да заявят своя отказ на email: club@levski.bgили на телефон +35928477958 най-късно до 19:14 часа на 4 юни чрез предоставяне на две имена и номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика)

Обръщаме Ви внимание, че местата на абонаментните карти НЯМА да отговарят на местата на билетите за срещата с „Лудогорец“. Преустановява се и продажбата на билети, с които привържениците могат да поставят своя лик на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Закупилите такъв билет ще могат да изпратят своята заявка до 23:59 часа на 3 юни, а всички изработени фигури ще бъдат поставени на стадиона.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати 1882 зрители.  При изчерпване на допустимия капацитет притежателите на абонаментни карти за сектор „А“ ще бъдат пренасочвани към сектор „В“. Влизането на стадиона ще става при строго спазване на обозначения на Вашия билет вход.

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „Б“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати 1743 зрители. 

Според изискванията за максимален капацитет в сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат допуснати 1290 зрители. 

Уведомяваме Ви, че временно се преустановява продажбата на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г.

Обръщаме внимание на притежателите на паркоместа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, че влизането им на паркинга на стадиона ще става с абонаментна или паркинг карта, а влизането на стадиона със съответния билет.

Билети за привържениците на гостуващия тим ще бъдат продавани в деня на мача на касата на Сектор „Г“ два часа преди началото на срещата. Цената на входните талони ще бъде 10 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук