По случа 1 юни – ден на детето Левски изненада най-малките си привърженици. От днес феновете на тима могат да си закупят книгата „Моят Левски“ с автор Ивайло Кючуков. Изданието е насочено към подрастващите и всички „сини“ сърца, запазили в себе си искрата, изградила мита за вековния тим.

Ето какво написа авторът Ивайло Кючуков:

„Приятели, особено съм щастлив, че именно днес мога да споделя старта на предварителната продажба на книгата „Моят „Левски“. Едно издание, което е насочено към подрастващите, но спокойно може да се чете и от всички вече пораснали „сини“ сърца, които пазят в себе си искрата на левскарщината.

Книгата е с обем 168 стр. и съдържа в себе си историята, наследството и завета на създателите, футболистите и привържениците, проследява различните епохи в съществуването на клуба от 1914 година до днес и отправя своето послание за бъдещето.

Защото в игрите децата за „Левски“ мечтаят…

Благодаря на издателите от Musagena, благодаря на Тръст Синя България, които са първоизточникът на тази идея и продължават със своите инициативи, свързани с деца. Благодаря и на всички, които не спират да изпълват със смисъл думата левскар. Ако Вас Ви нямаше, просто нямаше за какво да се пише!“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук