Ръководството на Левски подхвана нова инициатива, която е свързана със „запълването“ на стадиона в момент, в който мачовете ще се играят пред празни трибуни. Освен това по този начин ще може да се подпомогне финансово клуба. Левски дава възможност на своите фенове за поставят своя лик на трибуната, с което поне визуално ще се създава впечатление за пълнота на празните места.

Подобни инициативи вече влязоха в ход в редица европейски клубове, като пионер в това се оказа немския Борусия Мьонхенгладбах.

Ето какво написаха „сините“ в официалния си сайт: 

Левскари,

Нашият общ дом – стадион „Георги Аспарухов“ все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на „Левски“ за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно… Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с „Лудогорец“ на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на „Герена“ докато траят мачовете на „закрити врата“ !

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, онлайн (ТУК), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Изпращайте своите снимки на dpo@levski.bg, придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция – 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с „Лудогорец“ продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на „Левски“ ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион „Георги Аспарухов“. А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim – бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн.
Един за всички, Всички за „Левски“!

1 коментар

  1. Браво на Наско Сираков бъди жив много здрав и щастлив ти и твоето семейство и една препоръка от един ЛЕВСКАР БЪДИ ТАКЪВ КАКЪВТО СИ БИЛ Като ФУТБОЛИСТ Аз съм Пенсионер военен инвалид на 69г и съм ЛЕВСКАР ОТ 7ИЛИ 8ГОДИШЕН ХОДИЛ СЪМ НА МАЧОВЕТЕ на Моя ЛЮБИМ ЛЕВСКИ СОФИЯ и във София и във Враца винаги 1ви е ЛЕВСКИ СОФИЯ и2ри е Ботев Враца тъй като съм от С. ПОПИЦА ОБЩ БЯЛА СЛАТИНА ОБЛАСТ ВРАЦА а иМоят любим ЛЕВСКИ Е ИДВАЛ И ВЪВ БЯНА СЛАТИНА И Е ИГРАЛ С ЧАВДАР БЯЛА СЛАТИНА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук