„Левски“ ще бъде първият клуб в България, който ще покаже нов модел на управление и ще зададе бъдещето. Наско Сираков не може да направи нищо сам, но той е човек, който може да бъде лидер и да увлече след себе си левскарите. „Левски“ ще бъде силен, когато не един, а 100 000 вървят след него.

Това обяви Константин Папазов в студиото на „Тази събота“ по bTV.

„С Наско сме денонощно заедно. Сутрин съм в 7 часа в Богров и до късно вечерта обсъждаме и говорим. Той щеше да бъде и в моя екип, но Сираков не е роден да бъде №2. Той трябва да бъде и е №1. Той е фигура от друго измерение. А дали аз съм бил употребен – готов съм в името на „Левски“ да бъда употребяван всеки ден“, заяви Папазов.

Според Тити, за да се справя оттук нататък добре, „Левски“ трябва да се научи да харчи толкова, колкото има. Той отново потвърди идеята си, че ако „сините“ фенове съберат чрез покупката на билетите за 106-ия рожден ден на клуба утре 1,5 млн. лв., той ще се нагърби да разговаря с Делян Пеевски дали не може да пренасочат дарението на неговата фирма „Интръст“ от 500 000 лв. към някоя нуждаеща се болница.

Папазов се зарече, че днес е последният ден, в който говори за футболния „Левски“, а след утре ще отиде там, където е сърцето му – баскетбола.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук