Нова инциатива, с която дa се помогне финансово на клуба подеха от „Герена“. „Сините“ пускат в продажба два вида тениски, които феновете могат да закупят от онлайн магазина им.

Ръководството на клуба използва официалния сайт на Левски, за да обяви подробности по новата кампания.

Ето какво написаха в клубния сайт „столетниците“:

Левскари, представяме на Вашето внимание уникална за българския пазар серия, посветена на всички фенове, които ни подкрепят в това трудно за клуба време. Артикулите са разделени в две категории: „Дарителите“ и „Всички за „Левски“.

Тениските от серията „Дарителите“ представляват продукт с високо качество, а серията Ви дава невероятната възможност да създадете фланелка със своето име и да се впишете със златни букви в историята!

За всяка бройка ще получите дигитален сертификат за принос към клуба и персонализиран видео поздрав от представителния тим на „Левски”, с който ще изкажем нашата специална благодарност за безрезервната Ви подкрепа.

Фланелките от серията „Всички за „Левски“ са без персонализация, но с високо качество, а към тях също ще получите дигитален сертификат и видео поздрав.

Артикулите се предлагат единствено онлайн на fanshop.levski.bg/, а повече информация за продуктите и вашата поръчка може да намерите ТУК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук