Подигравките с „Левски“ да спрат – за това призоваха баскетболният треньор Тити Папазов и председателят на НКП на „Левски“ Степан Хиндлиян от ефира на NOVA.

„Отборът ни обединява, защото ние имаме по-голяма цел. Искам да се обърна към г-н Божков и да го помоля да не се подиграва с всички левскари“, каза Папазов.

„Подигравката с „Левски“ не спира. По мое мнение това е несериозно на фона на мобилизацията на толкова много хора, които дават парите си“, коментира Хиндлиян. Той подчерта, че „изборите в синия клуб вече са проведени“ и всички застават зад Наско Сираков. Според Хиндлиян това, че легендарният футболист се е съгласил да поеме отговорност за бъдещето на тима, е постижение на феновете. С „Левски“ продължава да се жонглира по най-безогледен начин на фона на всичките ни усилия и на фона на горчивите чаши, на фона на мобилизацията на толкова много хора, които дават парите си. Какво има да избираме повече? Всички застанахме зад Наско Сираков“, отсече Степан Хиндлиян.

„Ние сме победители в това нещо. За да активираш Сираков след толкова много време, е благодарение на всички нас – за да излезе живата легенда на клуба, един истински лидер, защото ние Сираков го разглеждаме като един от нас“, заяви Хиндилян. „Козовете продължават да са в ръцете на Божков – той е решил да прави избори. Не знам коя ще му е ЦИК“, заключи шефът на сините фенове.

А Тити Папазов разкри, че през цялото време, почти всеки ден се е съветвал със Сираков за готовността си да вземе акциите. „Той узря, когато Диков се появи с акциите и омерзи „Левски“, разкри Папазов.

„Ние искаме и можем да преодоляваме финансови трудности, но не и човешка некоректност“, завърши Папазов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук