Треньорът на баскетболния „Левски – Лукойл“ Констатин Папазов говори пред медиите, като изрази своята радост от това, че Наско Сираков е пред завръщане в любимия клуб. Той призова феновете на „сините“ да продължават с мощната подкрепа към Левски и ги призова да не се отказват от битката за спасението от фалит.

Ето какво каза той:

„Няма нищо по-нормално мястото на Наско Сираков да е в Левски. Може би, ако беше тук в последните 12 години ситуацията щеше да е друга. Левски е различно създание за тази държава. Клубът има вековна история. Феновете трябва всяка вечер да лягат с мисълта: „С какво помогнах на Левски в тази трудна ситуация?“

Аз не се срамувам, не съжалявам и не се чувствам употребен. Така е трябвало да стане. Най-малкото спечелихме време. Ако всичко започваше днес щяхме да сме 20 дни назад. Тези, които обичат Левски трябва да дадат 5-6 милиона лева. Тези хора имат потенциал да ги съберат. Правенето на компромиси с Левски и ЦСКА доведе до погубването на единия клуб, а другият е на ръба. Наско Сираков неслучайно каза, че не иска пари от държавата. Сега обаче държавата може да помогне на Левски, като построи стадиона, както го направи с други. Бъдещите управници на клуба трябва да уважават привържениците, които им дават възможност да управляват – феновете, които са ги избрали.

Наско Сираков е личността, която може да бъде знаменосеца на Левски. Хората трябва да тръгнат след него. Той ще успее на гърба на подкрепата на стотиците хиляди, които ще го последват. Магията Левски разполага с огромен човешки ресурс. Той обаче трябва да повярва на тази кауза“, каза Папазов, заяви той пред очакващите го медии на „Герена“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук