Акциите на Левски не са оръжие, а инструмент. Това, което се случи с клуба, беше подигравка с името на Апостола, със създателите на отбора и Георги Аспарухов. Заявих още в четвъртък и петък пред Божков и Попов, че съм готов да получа акциите.

Това заяви пред bTV една от легендите на “сините” – Наско Сираков.

“Това мое решение дойде след това, което се случи в сряда. Най-ужасното в историята на Левски. Това беше подигравка с името на Апостола. С имената на тези, които създадоха Левски преди 106 години. Подигравка с всички легенди. С мен също. С Гонзо”, категоричен беше Сираков.

„Аз нямам работа да разговарям с премиера. Знаех, че Борисов няма да вземе акциите на клуба. Той нямаше и право да ги вземе – той е министър-председател на всички клубове. Щеше да влезе в конфликт на интереси”, отсече Сираков.

По думите му “времето изтича”, а темата с акциите на “сините” трябва да се изчисти. Той призова Васил Божков и Георги Попов да направят последната крачка, за да прехвърлят активите.

“Да кажа на Васил и Жоро, че те направиха много през тази една година. Левски за първи път, във финансово отношение, намали дълговете. От 32 на 16 милиона. Това е фантастичен финансов резултат. Сега нека направят последната крачка”, призова Сираков.

“Левски има активи – футболисти, телевизионни права, приходи от билети… В пандемията са събрани над 840 000 лева от билети и карти! Срамно ми е да си помисля да ходя, да моля премиера за държавни кредити. Той да не е банкова институция?”, попита още легендата на клуба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук