Деветката на „столетниците“ даде кратко интервю за австрийския сайт krone.at. Те излязоха днес с гръмкото заглавие „ЧАО, СОФИЯ“, отнасящо се за нападателя на Левски Дени Алар, който се очаква в края на сезона да се прибере обратно в Австрия. Изданието твърди, че коронавирусът затруднява много живота на Алар в София и опцията му за откупуване от страна на „сините“ въобще не стои на дневен ред с оглед на тежкото финансово състояние на клуба.

Ето какво каза австриецът пред родната медия:

„Излизах да тичам и от време на време ходех на разходка. Като цяло наистина бях само вкъщи“, споделя от своя страна Алар относно самотните седмици, които е изкарал в София.

„Тези дни минахме тестове за коронавирус. Следващата седмица тренировките на отбора трябва да започнат отново. Носталгията към топката е огромна, но се надявам, че ще мога да я спра след тази принудителна пауза.“

 „ Двете оставащи срещи от редовния сезон ще се изиграят, но в плейофите ще има пет вместо 10 кръга,. Финалът на шампионата трябва да е на 5 юли“, споделя още Алар. Според плана на БФС първенството в България трябва да приключи на 17 юли, а баражите ще се проведат между 14 и 16 юли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук