„Сините“ пускат в продажба виртуални билети за рождения си ден под надслов „106 години Любов“. Цената на билета е 10 лв., а VIP билетите ще се продават по 106 лв. „Столетниците“ си поставиха за цел да съберат 1,5 милиона лева до 24 май.

„Левскари,

Обръщаме се към Вас, защото е дошло време да вземем в собствените си ръце съдбата на любимия отбор. Остава да направим последен опит, едно голямо дело! Животът ни дава право и дълг поне да опитаме! И ще успеем, само ако сме едно: привърженици, клуб и отбор! Без взаимни укори сега и без да гледаме назад е необходимо да осмислим колко важно е това усилие!

Необходими са поне 1,5 млн. лв., за да успеем да закрепим клуба в тази нечовешка ситуация. Няма друга възможност, която да осигури тези средства в клубната каса. Сега всичко зависи от нашите задружни усилия –  като наследници на славно минало и като достойни левскари да съберем тези средства. Стотинката ще бъде сцепена на сто, всеки лев ще се похарчи с най-голяма отговорност, за да оцелее „Левски“ до предстоящото Общо събрание на акционерите. Доказали сме, че можем да се мобилизираме и няма друг начин, по който можем с гордо вдигната глава да преминем през това изпитание!

Целта е да съберем тези средства до 24 май, нека да опитаме. В продажба от днес се пускат виртуални билети за рождения ни ден под надслов „106 години Любов“. Веднъж вече напълнихме стадиона за мач без публика. На 24 май ще може да изкупим стадиона няколко пъти! Няма ограничение, както няма граници и любовта към „Левски“. Цената на билета е 10 лв., а VIP билетите ще се продават по 106 лв. Те ще се продават в мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК. https://www.eventim.bg/bg/bileti/106-godini-lubov-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhov-552057/event.html

Да изправим гордо глави и да помогнем, колкото са човешките ни възможности, за да покажем на целия свят, че „Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!

Припомняме Ви и всички начини, по които може да дарите средства на „Левски“! Клубът има нужда от всеки от Вас!

Платформата на HelpKarma.

Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

SMS с текст DMS Levski на 17 777
На всяка каса на EasyPay в България
Получател: СИНЯ БЪЛГАРИЯ

КИН на получателя: 1522366045
Чрез PayPal от всяка точка на света

С директен банков превод по сметките на клуба:

Swift: IABGBGSF

Интернешънъл асет банк

ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903″, написаха от „Герена“. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук