Вратарят на Левски Милан Миятович сподели пред черногорското издание Vijesti, че е убеден в спасението на клуба. Черногорецът разказа за проблемите на „сините“ и заяви, че дори премиерът на страната е привърженик на Левски.

„Проблемите възникнаха през януари, когато сметките на сегашния собственик бяха блокирани. Междувременно бяха подадени оставки от изпълнителния и спортен директор, треньори. Очаквам в следващите десет дни да се сформира ново ръководство и оставките да бъдат отхвърлени. Половин България, дори настоящият премиер, подкрепя Левски и не се съмнявам, че ще бъде намерено решение, тъй като клубът има богати традиции. Освен това в клуба има изключително добра атмосфера. Всички играчи приеха да не получават заплати до назначаването на новото ръководство“, споделя Миятович.

levski.bg

Клубът ни осигури индивидуални подготвителни програми и място на стадион „Георги Аспарухов“, където играем по-голямата част от мачовете, с изключение на мача с ЦСКА-София. Стадионът има фитнес зала, трибуни за 18 хиляди зрители, но аз нямах възможност да работя с топката. От 13 май това ще се промени след двумесечна пауза, тъй като шампионатът бе прекратен на 13 март.

Отне много време и прекарах времето си в изолация, защото в България има над 1500 заразени с коронавирус, което е изключително, защото знаем, че много хора се завърнаха от чужбина. Нямаше страх или паника. Мина без задължителен час за прибиране и беше възможно движението с маски, които бях задължителни за около 15 дни. Мерките бяха по-строги по Великденските празници, за да се избегнат масови тържества. София не е скъп град, така че нямахме проблеми заради неплатените заплати, а цените останаха същите“, добави вратарят на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук