Нидерландската звезда на Левски Стайн Спиерингс даде интервю за BD.nl. Пред родната медия халфът на Левски похвали клуба като заяви, че е подсигурен с всичко необходимо по време на извънредното положение в България.

Ето какво казва той:

„В самото начало се чудих да се върна ли в Нидерландия или да остана в България. Исках да се прибера вкъщи, но нямаше да ми позволят да се върна в България и ситуацията беше сложна. Ако бяха започнали да тренират, а аз съм още у дома, тогава трябваше да не тренирам допълнителни две седмици. Нямам частен самолет, който да ме закара обратно, както Френки де Йонг„.

„Когато стана ясно за интерес от Левски, се зачудих за момент и се запитах какво ще правя там? Чуваха се истории за липса на пари, заплати, но клубът е голям и всичко е организирано добре. Веднага отидох на тренировъчен лагер след трансфера ми за три седмици. В Нидерландия сме по-забавни, докато в България са по-сериозни. Сега вече обаче понаучих някои думи и е по-лесно“.

levski.bg

„Беше ми тежко, след като разбрах значението на този мач, но треньорът „не искаше да ме хвърля сред лъвовете“. Това е различно в Нидерландия – Аякс-Фейнорд е просто поредният мач. Тук са позволени зрелищните шпагати, публиката е екзалтирана и се прави всичко, за да спечелиш„.

Надявам се час по-скоро всичко да се нормализира и да започнем да играем, както преди – това е моето желание. Седя си с приятелката вкъщи и се радваме на присъствието си. Тя е бременна, а до два месеца трябва да се роди детето ни. Искахме това да стане в Ротердам, но е невъзможно. Слава Богу намерихме добра клиника в България, в която говорят добър английски език“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук