Константин Папазов говори пред медиите броени минути след срещата на стадион „Георги Аспарухов“, но не пожела да каже какво ще бъде бъдещето на Левски. Той добави, че е поел ангажимент да говори в неделя, където ще разкрие повече подробности“

„За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да не говоря. Трябва да имаме търпение и нещата да се случат по най-добрия начин. Имам уважение към всички, които бяхме заедно, приехме една позиция, която трябва да се спазва. Не е нито неуважение към вас. Просто има ангажимент към голяма медия гост в неделя. Моралът ми изисква да бъда честен и да бъда само там за доброто на Левски, не ме търсете. Щом съм дал дума да се мълчи, ще се.”

„Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде и винаги Левски. Има неща, които историята ни е дала, подредила ги е. За пореден път ще се повторя, че през 1914 година на 24 май няколко младежи са създали чудо. Левски винаги ще го има. За съжаление няма да мога да присъствам на 200-годишнината. Без значение като какъв, ще направим фантастична 111-годишнина на Левски. Гответе се за 2025 година, да сме живи и здрави, ще бъде по-добре. Левски е най-големият герой в историята.”

„Децата да спят спокойно, които са закърмени с Левски. Мен не може да ме спре никой.”

„Няма никакво значение къде са акциите. За последните 26 години съм дал най-много интервюта в спорта, защото само аз съм останал толкова. От 1994 година във всякаква форма съм останал в спорта. Просто никога на никого не съм отказал. Ситуацията изисква да бъда коректни към хората, с които бях заедно вътре. Бих направил всякакви компромиси в името на Левски.”

„Има един рефрен: „Бог прощава, Левски не”. Относно 9 май, Левски няма нищо общо” завърши Папазов.

Видео: BTV

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук