„Сини сърца“ опровергаха появилата се информация в пресата днес, в която се твърди, че са отправили призив към тръст „Синя България, чрез който ги приканват да си купят акциите на Левски, с които тръса разполагат. Публикуваме написаното в официалната страница на сдружението без редакторска намеса.
Скъпи левскари,

Ние от сдружение “Сини Сърца” считаме за необходимо да споделим и тук, че категорично опровергаваме появилата се тази сутрин декларация и заявяваме, че не сме се подписвали под нея. Такава идея, изобщо не е била обсъждана на наши събрания и смятаме, че има за цел единствено да внесе напрежение в отношенията между сините организации. Същите организации, които се събраха преди дни и за пореден път загърбиха различията си, и излязоха с обща позиция в името на “Левски”. Ето и изявлението на Евгений Бакърджиев до bTV: „Във връзка с появили се медийни публикации, намесвайки и моето име заявявам следното:
Нито АЗ лично, нито сдружение “Сини сърца” сме писали или подкрепяли декларации или искания към клуба или други фенски организации. Кой е злоупотребил с нашите имена медиите могат лесно да разберат, като изяснят кой е внесъл за публикуване тези материали.

ПФК “Левски” е в трудна ситуация, която може да бъде решена само от сериозни хора със сериозни действия.

Всеки опит за разнобой, противопоставяне или конфликт, ще бъде своевременно париран от нашата организация. Медийната хиперактивност, разнопосочни сигнали и интригантство не са в нашия стил и поведение. Такова поведение само пречи на бъдещето на “Левски”! За яснота: Сдружение “Сини сърца” има за цел съхраняване и разпространение на истината за синия клуб. Ние издадохме книгата “100 години Левски”, участвахме във финансирането на Вековния юбилей, издирихме и съхранихме огромна по обем документация, награди, символи, купи, екипи и артикули от славната история на синия футболен клуб. С наши средства проектирахме, оборудвахме и открихме клубната експозиция на ПФК “Левски”, която отвори врати преди половин година. Подкрепяме и честваме сините ветераните, а сега работим по нови проекти за бъдещото развитие на клуба.

Всеки член на “Сини сърца” е и миноритарен акционер, но ние не се бъркаме в администрирането или техническото управление на синия футболен клуб.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук