Полузащитникът Филипе Нашименто взе участие в поредния епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор, в които футболистите „канят“ привържениците в своите домове и отговарят на техни въпроси.

„Чувствам се много добре в „Левски“, много добре приет от всички мои колеги, треньори и директори. Феновете са изключителни, винаги ме подкрепят дори в трудни моменти. Най-добрите привърженици, за които съм играл досега, без съмнение. За момента е много трудно да отговоря на въпроса за бъдещето ми. Без съмнение това е клубът, който ме накара да израсна много. Отборът, за който най-много ми е харесвало да играя и представлявам до днес, но да отговоря на този въпрос в момета е много трудно. Мисля, че само Господ знае“, сподели португалецът.

Той отдели време за част от въпросите, които привържениците му бяха задали чрез социалните медии на клуба и разкри редица от своите футболни спомени.

Къде е направил първите си стъпки във футбола, кой е любимият му клуб от дете и на кои футболисти се възхищава, научете във видеото:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук